مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری در مورد حکم قاضی

سلام تاعاتون قبول بنده یک معامله در استان اصفهان وبعد مقدارش 69000 میلیون مانده بود ک من از طرف از قبل طلب داشتم و رفته شکایت کرده من در استان یزد هستم و دادگاه اول رو نرفتم و قاضی شاهد خواسته و جلسه تعیین کرده برای 20روز دیگه ولی بعدازظهر ظهر حساب های منو مسدود کند در صورتی ک مبلغ شکایت 63000 میلیون بوده ولی حساب خیلی بیشتر پول بوده حالا رفتم کارت بکشم کارتم مسدود هست باید کجا پیگیری کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.بایدبه دادگاه صادرکننده قرارتامین خواسته مراجعه کنیدودرخواست رفع مسدودی حساب نسبت به مازادتوقیفی کنید.یاازوکیل استفاده کنید.