مشاوره حقوقی رایگان - اعسار چک

شخصی بمن ده میلیارد بدهکار هست و دوست ایشون به عنوان ضمانت به من چک دادن طلبشون رو ندادن و من چک رو برگشت زدم و شکایت کردم ایشون چیزی به نامشون نیست ولی قبل کشیدن این چک تراکنش مالی بالایی داشتن
این دو نفر کلاه برداری کردن ایا اعسار ایشون پذیرفته میشه ؟؟؟؟؟ نمیشه ک هر کی بیاد این مبلغ از مردم بگیره بعد چک بده قسطی کنه من میخوام حکم جلبش رو بگیرم اعسارش قبول نشه ک خونواده این فرد ملک و املاکشون رو بفروشن و طلب پسرشون رو بدن
این قانون اعسار راه برای کلاه برداری میشه همه میان همین کارو میکنن دیگه اگه اینجور باشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه گردش مالی یک سال گذشته حساب بانکی وی را اخذ می کند اگر گردش مالی بالایی داشته باشد دادگاه ممکن است درخواست اعسار را نپذیرد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.اگرظرف یک سال گذشته تراکنش بالایی داشته باشد قابل دفاع است که اعساروی پذیرفته نشود.