مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری پرونده

باسلام خسته نباشید بنده یک واحد آپارتمان رو سال 97 خریداری کردم ،واحدی که خریدم مستاجر سکونت داشت و با صاحب خونه قرارداد بسته بودند که صاحب خونه در قبال این واحد یک واحد در نقطه دیگرو به مستاجر تقدیم کنه و بنده هم با رضایت هردو طرف و بستن قرارداد خونه رو خریدم ،اما مستاجر از تخلیه پشیمون شد و پرونده ما چهارسال طول کشید بارها شکایت کردیم و چندین تجدید نظر که همگی به نفع من اومد تا آخرین تجدید نظر که در عرض سه ماه بهکل رای عوض شد و برای بنده هیچ چیزی درقبال پول پرداختیم قید نشده ،من هم نمیتونم دوباره درخواست تجدید نظر کنم،خونه ای هم ندارم که اینجارو تخلیه کنم پول اجاره خونه جدید روهم ندارم ،باید چکارکنم،امکانش هست تو پرونده دست برده باشن واسه مراجعه حضوری نمیتونم بیام چون پول وکیل ندارم لطفا یکی بگه من چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است