مشاوره حقوقی رایگان - تمکین، بردن تمام وسایل،جلوگیری از شغل زوجه

با سلام من مدت 12 سال است که با همسرم زندگی میکنم که یه فرزند پسر 9 ساله نیز داریم شغل من آتشنشان است به خاطر اعتیادی که قبلا داشتم ماشین صفری را که خریدم همان موقع به نام همسرم زدم و ایشان از من سوءاستفاده کرده و با حمایتی که من از او کردم به آرایشگاه و شروع به کار کردند که باعث میشد من بیشتر در اعتیاد غرق شوم و از صبح تا شب به کار رفته و به خرید طلا برای خود میکردند و حق طلاق را در صورت اینکه باز هم من اعتیاد داشته باشم از من گرفت و به محض اینکه از من مواد دید همه وسایل خانه را به همراه ماشین و همه پس انداز را بدون اجازه در حالی که من سر کار بودم برده و درخواست طلاق داده در این حالت من ترک کردم و با پسرم در خانه پدرم مستقر هستم و ایشان با چند بار دادگاه رفتن نتوانست ثابت کند که من اعتیاد دارم ،چون من تغییر کرده و سالم میباشم ایشان و پدرشان اهانتهای زیادی به پدر من جلوی پدرم کردند حال اینکه نمیخواهم زندگیم را به خاطر بچه‌ام از دست بدهم ولی چون ایشان به استقلال مالی از طرف من رسیده بودن دیگر اعتنایی به من و فرزندم نداشتند فقط میخواهم بدانم که تا چه حد کار ایشان از لحاظ قانونی غیر قانونی بوده و چه مجازاتی خواهد داشت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است