مشاوره حقوقی رایگان - نقص مدارک در ثبت نام بیمه بیکاری

با سلام و خسته نباشید
من به صورت انلاین جهت دریافت بیمه بیکاری ثبت نام و تمامی مدارک خواسته شده رو در سامانه بارگذاری کردم - امروز یک پیغام دریافت کردم با این محتوا : مدارک شما ناقص میباشد : نامه یکسان بودن کدهای بیمه از کارفرما اخذ و بارگذاری گردد.
لطفا راهنمایی کنید که این نامه چیست و میبایست حاوی چه اطلاعاتی باشد ؟ چون من خودم رییس حسابداری هستم و برای هرکدام از همکارهام که قبلا ثبتنام کردم همچین موردی رو نخواسته بودند . ممنون میشم راهنمایی کنید .