مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پیامک از دادستانی

سلام ببخشید امروز صبح به من این پیام اومده از دادستان هویت شما از طریق سامانه هوشمند دادستانی کل کشور، در حین فعالیت در قمارخانه های مجازی در سال جاری شناسایی شده است.
طبق قانون، هرگونه قماربازی، شرطبندی و بخت آزمایی در فضای مجازی جرم است و برای مرتکبین حرفه ای تا 10 سال حبس بعنوان مجازات در نظر گرفته شده است.
معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور
و من یک ماه پیش تو سایت فعالیت داشتم خاستم بدونم این اختاطار یا چی ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این یک پیامک هشدار است که در صورت تکرار اعمال قانون خواهد شد.