مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن موتور سیکلت سرقت شده

سلام من موتور سیکلت آپاچی داشتم مهر 99 دزدین هنوزم پیدا نشده. موتور به نام خودم هست مدارکش هم کامله. من همون موقع اعلام سرقت کردم پرونده هم تشکیل دادم. میخواستم بپرسم آیا امکانش هست من سند موتورم رو قانونی به نام یکی دیگه بزنم؟ یعنی در واقع موتور رو بفروشم. یعنی مثلا موتور 80 میلیون پولشه. من سندشو فانونی به نام بزنم 20 میلیون پول بگیرم. خریدار هم میگه اگه موتور پیدا شد واسه من

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونی اما فقط باید مبایعه نامه بنویسید و وکالت‌نامه بهش بدهی البته به شرطی که در مبایعه نامه و وکالت‌نامه موضوع سرقت شدن را نیز بنویسید