مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث

مادر بنده 15 سال پیش ملکی را به صورت سند دار و 6 دانگ به نام خودش به مبلغ 4 میلیون تومان خرید. و چند سال بعد فروخت.
حال پس از مرگ پدربزرگ و مادربزرگم خانواده مادرم بدون داشتن هیچ مدرکی ادعا می‌کنند که اون زمین ارث بوده و باید سهم ما را بدهی در حقیقت آنها دروغ می‌گویند و تازه به نرخ روز پول می‌خواهند که موجب مزاحمت و آزار روحی روانی برای مادرم شده اند. از طریق قانونی هم اقدام نمی‌کنند چون مدرکی ندارند ولی شخصی تلفنی و با تبانی به آن ها گفته شما هم سهم دارید و صدای ایشان را ضبط کرده اند به عنوان مدرک. آیا می‌شود از ایشان به خاطر شهادت کذب شکایت کرد؟؟؟؟؟؟
با خود فامیل مادرم چی کار کنیم که آسایش را از ما گرفته اند؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مدعی ارث می بایست ادعای خود را ثابت کند