مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

شخصی در فضای مجازی ادعای صدور کارت معافیت پزشکی سربازی را به طور قانونی ولی در قبال پرداخت پول داشت و اطمینان میداد که جعلی نیست و ... حتی از من خواست مدارک هویتی و پزشکی خود را برایش به صورت اسکن شده بفرستم.
پس از مدتی چند عکس از کارت و مدارکم برایم فرستاد که من با توجه به جزئیات ریز به جعلی بودن مدارک پی بردم. بنده وکیل گرفتم که هم مال باخته بودم و هم از اسناد هویتی ام یک وقت سو استفاده نکنند. بنده نیز تمام مدارک و اسم و شماره تلفن و عکس ها و چت ها را در اختیار قاضی محترم قرار دادم حتی آدرس آنها را که محله ای در کرمانشاه بود پیدا کردم و در اختیار قاضی قرار دادم آدرس محل سکونت بود. اما قاضی رای منع تعقیب دادند و پس از اعتراض هم منع تعقیب شدند دوباره.
اولا تقصیر کار خود من بودم که می‌خواستم قانون رو دور بزنم و قبول دارم ولی آیا کلاهبرداری و درست کردن کارت جعلی و جعل کردن امضای فرمانده نزاجا و ... جرم نبود؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری کلاهبرداری، جعل و استفاده از سند مجعول علیه امانت و شماره تلفن و صاحب حساب مقصد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است