مشاوره حقوقی رایگان - پایان قرارداد اجاره در دوره کرونا و ندادن فرصت به مستاجر برای تخلیه

سلام. بنده یک واحد مسکونی رو اجاره کردم که تاریخ پایان قراردادم نهم خرداد ماه. مالک در بهمن ماه به من گفت که قصد تمدید قولنامه رو نداره و ملکش رو میخاد و من هم قبول کردم. با اینکه شرایط فعلی اصلا عادی نیست و تقریبا موردهای اجاره خیلی سخت گیر میاد البته به غیر از واحدهای کلید نخورده. من از اواخر فروردین ماه برای پیدا کردن واحد جدید اقدام کردم که متاسفانه یا مبالغ اجاره به صورت وحشتناکی بالاست یا اجاره بازید نمیدن. بعد از کلی گشتن یه مورد خوب که هم با پول من هم با شرایط من سازگار باشه پیدا کردم. ولی اون جای جدید دهم مرداد خالی میشه. این موضوع رو با مالک در میون گذاشتم تا حداکثر 50روز به من فرصت بده. ولی قبول نمیکنه و تهدید به شکایت میکنه. لطفا منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت نمیتواند بکند لیکن درخواست تخلیه میتواند بدهد که ممکن است یک ماه طول بکشد