مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره به اتمام رسیده و مالک حاضر به تمدید نیست

سلام قرارداد اجاره به پایان رسیده و به دلیل شرایط کرونایی و مشکل نقص ایمنی به شدت نگران ابتلا به بیماری هستم و مالک به هیچ طریقی حاضر به تمدید نمی شود. آیا باید خود و خانواده ام با جستجو و نقل و انتقال در این شرایط مبتلا به بیماری بشوند. آیا راهی برای حفظ قرنطینه خانگی ما وجود ندارد؟!

پاسخ ها :

پایان قرارداد اجاره در دوران کرونا عدم تمدید اجاره توسط مستاجر در شرایط بیماری کرونا عدم تمدید قرارداد اجاره در دوران کرونا عدم تمدید قرارداد اجاره پایان قرارداد اجاره اجاره موجر مستاجر کرونا