مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن در کمیسیون پزشکی گواهینامه رانندگی به دلیل خالکوبی

سلام من بخاطر خالکوبی و چند تا زخم روی بدنم تو کمیسیون پزشکی رد شدم گفتن 6 ماه بعد بیا الان که 1 سال گذشته اگه برم دوباره ثبت نام کنم باید برم کمیسیون یا دکترمو عوض کنم میتونم بگیرم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خالکوبی و زخم و .. از موارد مردود شدن در کمسیون است اگر هنوز در بدنتان خالکوبی دارید احتمالا مجداا رد کمسیون میشوید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

باید از کمیسیون سئوال کنید