مشاوره حقوقی رایگان - دریافت گواهینامه در صورت خالکوبی

باسلام.43 سال سن دارم. 23 سال پیش چند نقطه از بدنم را خالکوبی کردم. حدود 22 سال هست که گواهینامه دارم. برای دریافت گواهینامه پایه یک من رو به کمیسیون پزشکی ارجاع دادند. به نظر شما از کمیسیون پزشکی رد میشم؟ ممنون.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام خالکوبی جز موانع صدور گواهینامه می باشد لذا شما می توانید اقدام به محو خالکوبی نمائید موفق باشید