مشاوره حقوقی رایگان - غرامت، جبران خسارت

باسلام یک فرد بازنشسته تامین اجتماعی به صورت موردی در یک کارخانه دولتی که نیاز به نیروی کار موقت داشته، مشغول به کار می‌شود. بدون اینکه بیمه این کارخانه را داشته باشد، دچار سانحه می‌شود.

سوال

1-برای دریافت غرامت و جبران خسارت، چه مراحلی را باید طی کند؟
2-برای پرداخت هزینه‌های طول درمان خود،(پزشک قانونی برای معاینه بعدی 4 ماه وقت داده) در این مدت به کجا باید مراجعه کند و برای چه سازمانی باید شکایت تنظیم کند.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بازنشستگی کارگر به کار گرفته شده، رافع مسؤلیت کارفرما نیست،باستناد صورتجلسه گزارش حادثه به تایید بازرس اداره کار و شکایت در داسرا