مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه

سلام بنده متاهل هستم و دارای پنج فرزند هستم که پدر بنده دارای پنج همسر بوده که بدر تولد بنده در سال 1356 شناسنامه ای برای من اخذ نشد. تا اینکه ازدواج کرده دارای یک فرزند شدم. به ثبت احوال مراجعه کردم رییس گفتند باید پدرتان بیاد ولی متاسفانه به دلیل مشکلات خانوادگی و اجازه ندادن اخرین همسر پدرم به ایشان در حضور در ثبت احوال از سال 89 تا سال 96 و ... کاری حاصل نگردید سال 96 به بنده گفتند استشهادی محل بیارید. بعد از تکمیل گفتند با برادر خود ازمایش DNA بدهید که دادیم جوابش بعد هفت ماه امد و مثبت. ولی باز هم ثبت احوال قبول نکرده و گفت با پدر خود ازمایش بدهید بعد از چند ماه رفت و امد پدر حاضر به انجام ازمایش شدن ولی گفتند پزشکی قانونی مواد لازم جهت ازمایش را ندارد ما را به وزارت و شورای تامین هم سرگرم کردن که با پیگیری زیاد لج کرده و هییت اختلاف بنده را رد و به دادگاه فرستاد. بعد از رسیدن موقع دادگاه حاضر شدم و قاضی دستور حضور سه نفر از اقارب درجه یک رو صادر کرد. بعد سه ماه موفق به اوردن یکی از نامادری ها و دو خواهر از نامادری و یک برادر شدم که قاضی بعد از سوالات عجیب و قریب حکم بر ایرانی بودن صادر و رای هییت اختلاف رو نقص و دستور بر صدور شناسنامه داده حکم رو دیروز پنجشنبه بردیم رییس ثبت احوال با چهره عصبانی گفت برید بیست روز یک ماه دیگه بیاید باید تجدید نظر بشه
.... خواستم ار شما بپرسم ایا باز هم ممکنه مشکلی پیش بیاد یا واقعا باید یک ماه صبر کنیم. لطفا راهنمایی کنید به گرفتار و مریض هستم توانایی این همه گرفتاری رو ندارم

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
احکام قابل اعتراض می باشند و مهلت اعتراض 20 روز پس از ابلاغ است.
اگر اعتراض نشود رای قطعی می گردد و اگر اعتراض شود پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال می شود. رای دادگاه تجدیدنظر قطعی می باشد.