مشاوره حقوقی رایگان - درباره ی فروش باغ و پشیمان شده از فروش

سلام. پدرم زمینی را که مال پدربزرگم بوده فروخته و الان پشیمان شده پدربزرگم هم راضی نیست 20روز از قرارداد گذشته و قولنامه دستی در خانه نوشته شده و 10میلیون پشیمانی نوشته اند آیا می توان زمین را پس گرفت اگر پدربزرگم شکایت کند میتواند زمین را برگرداند و آیا باید به جز پشیمانی خسارت دیگری بدهد

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز باید مفاد قولنامه خوانده بشه

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام به این معامله .معامله فضولی می گویند پدر بزرگ اگر تائید نکند معامله غیر نافذ و قابلیت اجرا ندارد