مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من در حال طلاق گرفتن هستم چون حق وکالت طلاق داشتم و همینطور مهریه لذا اون میگه مهریه رو ببخش سه دونگ خونه رو به اسمت کنم بعد طلاق چطور میتونم سه دونگ خونه رو بگیرم شاید کلک میزنه البته ما یه بچه 2ساله هم داریم اختلاف شدیدی با هم داریم میگم شاید اون خونه رو نفروخت تکلیف من چی میشه ممنون

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید و ایشان 3 دانگ از خانه را به نام شما نمایند و همزمان شما اقرارنامه مبنی بر این امر (توافقاتتان) امضاء بنمایید.
فروش و یا عدم فروش خانه خللی به مالکیت شما ندارد و شما می توانید بعداً از دادگاه دستور فروش مال مشاء (خانه) را بگیرید.