مشاوره حقوقی رایگان - ارث

پدرم سال 79 فوت کرده الان یعنی سال 99 منزل ایشون را به مبلغ یک میلیارد و ششصد تومان فروختیم همسر پدرم (مادرم) زنده است میخواستم ببینم برای همسر و فرزندان پسر و دختر چقدر ارث میرسد. در ضمن خانه کاملا کلنگی و قابل سکونت نیست و مادرم در خانه اجاریه دیگر سکونت دارد. (4 پسر و 4 دختر دارد)

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
به مادر یک هشتم از قیمت اعیان.
بقیه مبلغ به 12 سهم تقسیم می شود هر یک از پسران 2 سهم و دختران 1 سهم.