مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

سلام وقت بخیر وکلای عزیز عیدتون مبارک
قرار عدم استماع دعوی اصلی و تقابل یعنی چی؟ که در دادگاه تجدیدنظر رای داده شده قطعی هم نوشته

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مجدد میتوانید دادخواست را به نحو صحیح تجدید نمایید
با یک وکیل مبرز دادگستری مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یعنی دعوا شنیده نشده است می‌توانید مجدداً اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی دعوا در وضعیت کنونی قابل استماع نیست باید به نحو صحیح و قانونی مجدداً دادخواست خود را طرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جواب سوال شما یک واحد درسی در دانشگاه است !!!

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تان به نحو صحیحی طرح نشده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دعوای اصلی و دعوای تقابل رد شده است
و امکان اقامه دوباره دادخواست به نحو صحیح وجود خواهد داشت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول امر مخدوم نیست و دعوا دارای شرایط شکلی بوده است که مجدداً باید رفع اشکال و می‌توانید شکایت مجدد نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست مجددا با برطرف کردن نواقص طرح دعوی کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دعوی را از نظر شکلی اشتباه مطرح کرده آید بهتر است از تخصص وکیل بهره بگیرید