مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک یا ماشین چطور بگیرم؟

سلام ماشینم رو فروختم و کارت ماشین و بیمه نامه رو طبق قولنامه دستی به ایشون تحویل دادم و 50 میلیون تومن از ثمن معامله را دریافت کردم
طبق قولنامه تا 18 اردیبهشت 99 من موظف بودم که سند رو به نام خریدار انتقال بدم و در غیر اینصورت ماشین به من برگردانده شود با هر مقدار راهی که رفته ولی متاسفانه فروشنده نه مابقی ثمن معامله رو واریز میکنه و نه ماشین رو برمیگردونه با اینکه امکان تعویض پلاک هست خریدار اقدام به همکاری برای تعویض پلاک نمی نماید حالا چطور توقیف پلاک یا ماشین رو بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

در خصوص مابقی پولتون دادخواست مطالبه وجه و بدوا تقاضای توقیف ماشین رو به دادگاه ارایه نمایید