مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری پیج اینترنتی

سلام خسته نباشید من سه ماه پیش از پیجی خرید کردم سه ماه بسته من رو نفرستادن و برای حدود 50 نفر دیگه هم همینطوره و فحاشی میکنن و وعده و روزهای الکی میگن و جوابگو ما نیستن میخواستم ببینم کاری میشه کرد غیر از پلیس فتا

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شکایت کیفری از دادسرای محل وقوع جرم راهگشاست که النهایه به پلیس فتا ارجاع خواهدشد