مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری پیج اینترنتی

با سلام
بنده یه مانتو از یه پیج که ظاهرا معتبر هم هست، خرید کردم که اشتباه برای من یه مانتو دیگه فرستادن. پیگیر شدم ازشون و خودشون هم قبول کردن و به من گفتن که به ادرس یه مشتری دیگه این مانتو بفرستن. و به جای آن مانتو مد نظر من ارسال بشه. من هم این کار رو کردم و پیام های ایشون رو دارم؛ ولی متاسفانه 2 ماه هست که من مانتو که خریدم و برگردوندم به یه مشتری دیگه؛ ولی ایشون مانتویی برا من نمیفرسته و همش جواب سر بالا میده. چجور میتونم شکایت کنم که دردسر آنچنانی نداشته باشه ؟ مدارکم که اسکرین شات از پیام ها هم هست تحویل بدم تا پیگیر برگردوندن هزینه بشم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با رسید واریز وجه به حساب فروشنده و پیام ها نسبت به استرداد مبلغ دادخواست تنظیم کنید.ابتدا قبل از دادخواست میتوانید اظهارنامه ارسال کنید