مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام
بنده دوسال پیش زمینی به متراژ هشتصد و پانزده متر داخل شهرکی در ورامین خریداری کردم که دارای درختانی هفت ساله بود دیوار کشی کردم بعد از یک سال از طرف جهاد اومدن خراب کردن به بنده هیچگونه اخطاری ندادن البته به گفته خودشون اخطار دادن ولی به دست من نرسیده بود البته دیوار شهرک دارای تبرئه دیوار میباشد کل مجموعه دارای چهل باغ است که بعضی از باغات هفت سال هست که دیوار کشی شده ولی تبرئه ندارن حالا بنده برای تبرئه دیوار باغم میتوانم اقدام کنم راه قانونیش چیه با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه در این محل امکان راهنماییتان مقدور نیست شاید راه مورد پیشنهادی غیر قانونی نباشد ولی به نحویست که باید حتما با وکیل مجرب از نزدیک گفتگو کنید