مشاوره حقوقی رایگان - توقیف نصف مستمری به دلیل پنهان کردن ازدواج

لطفا یک وکیل جواب بده .منتظرم سلام دختری که ازدواج خود را از بیمه تامین اجتماعی مخفی نموده است بعد از چند سال خواهر مطلقه او برای گرفتن مستمری پدر به بیمه تامین اجتماعی مراجعه میکند. بیمه نصف مستمری را به عنوان بدهی خواهرش توقیف میکند .. آیا این بدهی به خواهر مطلقه مربوط میشه یا خیر. و اداره تامین اجتماعی حق چنین توقیفی را دارد. تا چند درصد حق توقیف دارد

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام خير نميتوانند مستمرى سخص ديگر ولى خواهر را براى خواهر ديگر كسر نمايند و خواهرى كه اخيرا مطلقه شده از زمان طلاق و اعلام به بيمه ميتواند تمام مستمرى خود را دريافت دارد