مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

پدر پدر شوهر بنده سال 1365 فوت کردند و پدر شوهرم تا دوسال قبل تمام زمینها و وسایل زندگی او را صاحب شده بود تا اینکه بخاطر اعتراضهای خواهران و برادرش مجبور شد قسمت کمی از فقط زمینها را بین خواهران و برادرش تقسیم کند حالا خواهرانش ناراضی هستن غیر شکایت راهی دیگر وجود ندارد؟ تکلیف ما بعد فوت پدر شوهرم چیست که عمه هایش ناراضی هستند.

پاسخ ها :

مسعود براتی

مسعود براتی:

سلام،اگه عمه ها شکابت کنن طبق قانون ارث،ارث بهشون میرسه دوتا پسر دخترها هرکدام یه سهم.