مشاوره حقوقی رایگان - هزینه انتقال سند

سلام
یک خودرو را در سال 93 قولنامه ای فروخته ام و در همان سال تعویض پلاک به نام خریدار نیز انجام شده است
خریدار در سال 93 کل مبلغ را به بنگاه پرداخت کرده و بنگاه نیز با کسر هزینه های جاری و سند با تعرفه همان سال 93 باقی مبلغ را به من داده است
در همان سال 93 تمام مدارک نیز تحویل خریدار شده است
حال پس از 6 سال خریدار درخواست انتقال سند دارد
با توجه به اینکه تعرفه انتقال سند سال 93 نزد بنگاه است و تعرفه سال 99 نیز افزایش یافته است این اختلاف مبلغ تعرفه به عهده چه کسی است؟
خریدار می‌گوید همان سال کل مبلغ را داده است
هزینه سند سال 93 از من کسر شده است

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

سال 93هزینه انتقال سند از شما اخذ شده یا فقط هزینه بنگاهداری؟