مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وجه خسارت

سلام بنده پس دو سال به درصدی از حق خودم رسیدم و متشاکی پول را به حساب دادگاه در تاریخ 13 12 98 واریز کرد خوب به علت اینکه یک روز مهر نبود یک روز قاضی و هی ما را بالا و پایین کردند کار رسید به سال 99 و سر انجام در 20فروردین 99 شماره شبا را به دادگاه دادیم.. حال دادگاه میگوید برو 3 ماه دیگر بیا!!!!
3 تا سوال مطرح است...
سوال اول مگر چقدر زمان میبرد تا پول جابجا شود ؟؟
سوال دوم آیا دیرکرد هم به این پول تعلق میگیرید؟حدود 500 هزار تومان سودش میشود..
سوال سوم آیا راهی هست که این موضوع زود تر تحقق یابد ؟؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام
معمولا پس از تحویل فیش به ذی حسابی حداکثر دوهفته بعد پول به حساب شخص واریز می شود.
متاسفانه بابت این تاخیر خسارتی به شما تعلق نخواهد گرفت.