مشاوره حقوقی رایگان - برای دریافت پولی دادگاه رای به نفع من داده

باسلام سوال من درباره چگونه باید خسارتی که دادگاه شواری حل اختلاف رای به منفع من داده و کسی که من ازش شکایت کرده بودم بعداز گذشت چند ماه اما هنوز پولی به من پرداخت نشده و دادگاه ما هم شهر نهاوند بوده و من ساکن تهران هستم میشه منو راهنمایی کنید چه کاری باید انجام بدم که بتونم خسارتم رو از شخصی که ازش شکایت کرده بودم رو بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده اجرایی تشکیل دهید و اموال وی را توقیف کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.