مشاوره حقوقی رایگان - آیا این مورد مصداق خیانت در امانت است ؟

مدیر ساختمان به نمایندگی از مجموعه نسبت به انعقاد قرارداد جهت نصب آسانسور اقدام نموده ، در طی اجرا به پیمانکار دستورات شخصی داده است که مثلا نسبت به نصب نرده و یا ایجاد راه پله در قسمت پشت بام اقدام نماید بدون نظر خواهی از سایر اکثر همسایه ها و همچنین به لحاظ ابهاماتی در قرارداد که ایشان متوجه نشند هزینه های اضافی از سوی شرکت پیمانکار با استفاده از ضعف قرارداد تراشیده شده ؛ و حالا شرکت پیمانکار کار را متوقف نموده و درخواست مابه التقاوت هزینه های انجام شده را دارد و مدیر اعلام نموده همه همسایه ها به نسبت مساوی این هزینه های اضافی پیشنهادی ایشان را به پیمانکار پرداخت نمایند . آیا به اعتماد ما خیانت نشده ؟ و می توان به نوعی خیانت در امانت دانست ؟ و اگر جواب منفی است آیا باید این مابه التفاوت پرداخت شود ؟ و یا نباید پرداخت و به مراجع قضایی جهت حکمیت مراجعه نمود ؟ آیا می توان از دست مدیر ساختمان شکایت کرد؟