مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه

باسلام و عرض ادب من از شوهر اولم طلاق گرفتم و یارانه ام به حساب خودم واریز میشود حالا ازدواج مجدد کردم و شوهرم میخاد یارانشو از خانوادش جدا کنه حالا باید خودش تنها جدا بشه یا من هم که یارانم جداست با هم بگیریم یعنی برم تحت تکفل اون ممنون

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛ یارانه به حساب سرپرست خانوار واریز میشود. در صورت جدایی همسرتون از خانواده ایشون باید ثابت کنند که سرپرست خانوار هستند و یارانه هر دو نفر به حساب اعلامی ایشون واریز میشود.