مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف پرداخت اقساط چک برگشتی بعد از فوت بدهکار

اگر بعد از به اجرا گذاشتن چک برگشتی و صدور حکم قطعی مبلغی از چک به اقساط در حال پرداخت باشد و فرد بدهکار که به عنوان مثال کارمند اداری است فوت نماید آیا از محل حقوق مستمری وی اقساط بدهی وی همچنان قابل پرداخت خواهد بود یا خیر؟

پاسخ ها :

تکلیف پرداخت اقساط چک برگشتی بعد از فوت بدهکار فوت بدهکار چک برگشتی پرداخت اقساط چک از مستمری متوفی اقساط چک برگشتی متوفی پرداخت بدهی از مستمری چک برگشتی مستمری متوفی چک مستمری