مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی توسط میراث فرهنگی

باسلام .ما جمعی از مالکان زمین کشاورزی هستیم که املاکمان در محدوده اثار باستانی قرار دارد .وای املاک در اداره منابع طبیعی جزو مستثنیات کشاورزی ومتعلق به کشاورزان است لذا به تازگی میراث فرهنگی بدون اینکه بهای این املاک را بپردازد از کشت انها جلو گیری میکند وتنها ارار معاش چندین خانوار میباشند که اگر ازانها گرفته شوند انها مجبورند بسوی شهرهای بزرگ کوچ کنند لطفا راهنمایی بف رمایید .

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان پیگیری از طریق دادگستری خواهید داشت.

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
چنانچه دارای نسق زارعانه یا سند رسمي در خصوص املاک خود هستید به طرفیت اداره منابع طبيعي دادخواست خلع يد مطرح نمایید .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است