مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با سلام من مادر 5 فرزند هستم که 34 سالم مه شوهرم همیشه من شلاق میزنه شوهرم به من خیانت کردی و من خوش نداردم 14 ساله که من می زنه و جای ضربه ها سیاه و کبود شده جای کبودی و شلاق به یک ماه تول کشیده منو حتی به ماه رمضان رهم نمی کند من روزه بودم‌ و کتک خوردم شوهرم سیگار و قلیون می کشد به فحاشی می کند من چکار کنم راهنمایی بفرمایید لطفا کمکم کنید با این مرد چکار کنم کجا برم منو حتی به مرگ تهدید کرده گفت اگر با کنار نیاید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز هربار کتک میزند با پلیس تماس بگیرید و بعد هم به پزشکی قانونی برید
دادخواست نفقه دهید
و مهریه اجرابگذارید
و در نهایت طلاق بجهت عسر و حرج