مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام.وقتتون بخیر
سال نو مبارک
دیشب پدرم که سوار دوچرخه بودن ،با یک پژو پارس تصادف کردن. کتفشون دچار کوفتگی و از ناحیه لگن از دو جا دچار شکستگی شدن که باید جراحی کنن و پروتز بزارن.
ماشین کسی که باهاشون تصادف کرده توقیف شده. ما چه پیگیری هایی حقوقی باید انجام بدیم تا حق پدرم ضایع نشه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
با در دست داشتن کروکی افسر تصادفات، شکایت ایراد صدمه بدنی غیر عمد ناشی از حوادث رانندگی در دادسرا مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق کلانتری پرونده را پیگیری کنید تا به دادسرا ارسال شود.