مشاوره حقوقی رایگان - استرداد دادخواست

وکلای محترم

لطفاً توجه بفرمائید :
یک سوال فنی و تخصصی :
در آیین دادرسی کیفری چیزی بنام استرداد دادخواست وجود ندارد . یعنی اصلاً وجود خارجی ندارد .
مگر می‌شود که چنین قانونی در آیین دادرسی کیفری چیزی در مورد استرداد دادخواست وجود ندارد . قاضی میتواند به آن استناد کند و برای متهم قرار منع تعقیب صادر کند ؟
اعلام کردم : ( استرداد دادخواست ، نه چیز دیگه )
جالبه که بدونید قاضی دادگاه کیفری هم به همین چیزی که اصلاً وجود خارجی ندارد هم استناد کرده است . اما با رد اعتراض به قرار دادسرا . همه چیز رو بهم ریخته است . بعدشم به قاضی به من می‌گوید که نبایستی استرداد دادخواست می‌دادی . حالا رد اعتراض در دادنامه گفته شده که شاکی هیچ دلیلی برای آنکه قرار دادسرا را نقض کند ارائه نکرده است .
حالا قسمت جالب داستان اینجاست که شخص قاضی به من گفت که اگر استرداد دادخواست را نمی دادی قرار را نقض میکرد . بنظر شما آنچه که به من گفتند و آنچه را که در دادنامه دادگاه گفته شده است مغایرت ندارد .
همه اینها زمانی بود که به قاضی دادگاه اعلام کردم که می‌خواهم علیه بازپرس به دادسرای انتظامی قضات شکایت کنم . پرونده 11/12 ثبت شد . نظارت قضایی برای15/12/402 صادر شد . پرونده 11/17 ثبت و رد اعتراض به قرار دادسرا 11/18 صادر شد . یعنی در فاصله کمتر از 24 ساعت .
الان هم من دیگه حوصله پیگیری پرونده رو ندارم . و میخواهم بجای پیگیری پرونده . درخواست مطالبه غرامت از قوه قضائیه را بکنم . البته مبلغ اعلامی من 25 میلیارد تومان هستش . چون قبلاً از طریق سامانه سامع به مرکز قوه قضائیه هم اعلام کردم که اگر تحت هر شرایطی حق و حقوق اینجانب توسط قوه قضائیه پایمال گردد . قطعاً این امر متوجه قوه قضائیه خواهد شد . باید به شاکی پرونده غرامت پرداخت کند .

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در امور کیفری باید از شکایت اعلام گذشت کرد