مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث

سلام خسته نباشید بنده یه ملکی درسال 1401خریدم والان یه خانم شکایت اعتراض ثالث نموده که ملک ماله منه مدارک خانم فقط قولنامه سال98دارد ونامه بنیاد مسکن دارد که وام گرفته است خانم میتواند صاحب ملک شودودرضمن کسی که به من ملک فروخته همان فرد در سال 98ملک را فروخته به خانم

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
باید ببینید کدام قرارداد تاریخ موخر دارد. قانونا قراردادی که تاریخ موخر دارد پذیرفته نیست چرا که فروشنده در ان زمان مالکیتی نداشته است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.