مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن پسوند از شناسنامه

سلام خسته نباشید من چندماه دیگه 18 سالم میشه میخوام بدونم الان میتونم اقدام به برداشتن پسوند کنم؟؟؟
اگه اجازه پدر میخواد من پدر و مادرم طلاق گرفتند اما مادرم نامهای از طرف دادگاه دارد که مسئولیت و حضانت و تمام اختیارات ما با اوست ایا میتوانم از طریق مادرم و با ان نامه اقدام به برداشتن کنم؟؟

پاسخ ها :

حسن  محجوب مستهلكي

جناب آقای حسن محجوب مستهلكي :

در این موارد خودتون هم می تونید طرح دعوا نمایید

یک وکیل

شما فقط در امور غیر مالی یکم محدودیت دارین که اآنهم با تایید ولی یا قیم بعد از انجام معاملات صحیح هستند وگرنه هیچ مانعی د این خصوص نیست