مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از بذل

با سلام
در طلاق خلع، زوجه چه اقداماتی باید برای رجوع از بذل انجام دهد؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

زوجه مشروط به این که طول دوران عده پایان نیافته باشد با مدارک زیر به دفترخانه ای که طلاق در آن ثبت شده مراجعه نماید و درخواست خود را ثبت می کند. همچنین باید اطمینان یابد که زوج به صورت رسمی (از طریق دفترخانه) یا اظهارنامه رسمی از رجوع زوجه مطلع شده باشد. مدارک: مدارک شناسایی زوجین از قبیل شناسنامه و کارت ملی
عقدنامه و یا کپی سند ازدواج تهیه شده که از دفتر رسمی ازدواج محل عقد- اقرارنامه، رسید یا هر گونه سند در خصوص دریافت یا بذل مهریه-