مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سرقفلی مغازه

درود بر شما با عرض تبریک سال نو
در بنگاه ملکی من اعلام نمودم صافی یا کلیدی سرقفلی مغازه را واگذار میکنم یعنی رضایت مالک پای خریدار ایشون بعد از 10 ماه حق مالک را پرداخت کردند حالا از من شاکی هستش که حق مالک رو باید بمن پرداخت کنید درصورتی از اول اعلام نمودم رضایت مالک بپای خریدار ( صافی=یا کلیدی) یعنی هیچ هزینه ای رو تقبل نمیکنم جز عوارض شغلی مربوط بشهردای و مالیات شغلی دارایی ایشون بعداز ده ماه برای باز گشایی مغازه حق مالک رو پرداخت نمودند و تأخیر انداختند
اگر قرار بر این بود که من حق مالک رو بپردازم در زمان قرارداد می‌تونستم رضایت مالک رو بگیرم من چرا ا منتظر خریدار باشم که ایشون تسویه کنند
چون خریدار اعلام نمودند که فعلأ هزینه مالک رو ندارم تا ماشین رو بفروشم بعد پرداخت میکنم بخاطر همین ده ماه طول کشید والان یقه منو گرفته که شما باید این هزینه رو بمن پرداخت کنید
من معامله رو در تاریخ خرداد ماه 1402انجام دادم وتمامی ثمن معامله رو گرفتم و یک وکالت بلاعزل بهشون دادم
که سرفلی مغازه رو بنام کنند
لطفآ راهنمایی فرمایید .

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معمولا لفظ کلیدی ای مواردی است که خریدار تسویه حساب‌های شهرداری و اداری مالیات را تقبل می‌کند نه برای رضایت مالک ملک

تا نظر عرف و قرائن در قرارداد چه باشد
قاضی پرونده می‌تواند طور دیگه‌ای استنباط کند که شما محکوم شوید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

عرفاً عبارت صافی و کلیدی دربردارنده این نیست که خریدار باید حق مالک را بپردازد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عبارات بکارگرفته شده صراحت در معنا ندارد و امکان تفسیر وجود دارد فلذا در صورت طرح دعوی بایستی نسبت به اثبات قصد خود اقدام بنمائید.