مشاوره حقوقی رایگان - خرید ارز

سلام من چند روز پیش تو سایت آگهی دنبال کار میگشتم که یه اگهی پیداکردم گفت ک شرکت هستیم بخاطر ندادن مالیات های هنگفت چندتاادمین میگیریم که ارزبرامون بخرن منم چون نیاز مند کار بودم قبول کردم 10میلیون بحسابم زدن منم ترون خریدم براشون بعد دوروز حسابم مسدود شد میشه توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم الان

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شما در پولشویی به ایشان کمک کردید باید در دادگاه حاضر و اظهار بی‌اطلاعی نمایید معمولاتا زمانی که آنها را معرفی نکنید یا خودشان دستگیر نشوند ضامن پرداخت همان 10 میلیون به مال باخته هستید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. تا پایان تحقیقات حساب شما مسدود باقی خواهد ماند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کلاهبرداری شرکت های پانزی است از طریق پلیس فتا پیگیری کنید 096380

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجع دستوردهنده‌ توقیف حساب بانکی به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.