مشاوره حقوقی رایگان - زمین قنات مزرعی بوده مال پدر بزرگم که بین سه برادر تقسیم شده الان یکی سند گرفته می‌شود ابطال بکنیم

زمینی بوده مال پدر بزرگم مال قنات بین سه فرزندش تقسیم شده و روی کاغذ نوشته شده و امضا شده انگشت هم زدن شاهد هم سه نفر است ولی یکی رفته سند گرفته می‌شود سند را باطل کرد

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید دادخواست ابطال سند و الزام به تنظیم تقسیم‌نامه محضری بین شرکا را علیه سایر وراث ثبت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است.
در همین راستا، دادخواست به خواسته‌های اثبات مالکیت و ابطال سند رسمی به استناد کاغذ مورد اشاره در متن سؤال از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.