مشاوره حقوقی رایگان - معرفی املاک مجهول المالک ثبتی به ستاد فرمان امام

با سلام
من در ملکی بصورت مشاع با 90 نفر دیگه (ورثه مالکین اولیه)شریک میباشم برای افراز وفروش به اداره ثبت مراجعه کردم که اداره ثبت به دلیل مجهول المالک بودن 20 حبه ان از خود رد صلاحیت به طرفیت دادگاه کرد بنابر این خواسته خودم را با دادن دادخواست افراز وصدور دستور فروش به دادگاه دنبال کردم اما قاضی شعبه بدلیل همون 20 حبه مجهول قرار عدم استماع صادر کرد البته لازم به ذکر هست که اسامی مالکین این 20 حبه در اگهی تحدید حدود امده اما اظهارنامه ثبتی توسط خود مالکین وورثه داده نشده سوال من اینه که اگر این 20 حبه را به ستاد اجرایی فرمان امام معرفی کنم با ستاد برای مالکیت خودم وسپس فروش ملک مشکلی ایجاد نمیشه (من سند تک برگ روی مالکیتم دارم )

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله اقدام کنید تا زمانیکه ملک یا قسمتی از آن دارای مشکل ثبتی باشد و مالک نداشته باشد ادگاه نمی‌تواند دستور فروش صادر نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر ملک از نظر ثبتی و شناسایی مالکین با مشکل مواجه باشد دادگاه دستور فروش صادر نخواهد نمود.