مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه حین کار

سلام حادثه ای برام در شرکت افتاده که منجر به شکستگی انگشت شصت و کناریش شده انگشت دوم مورد عمل جراحی و میخ ارتوپدی قرار گرفته که الان قطعی رباط خورد شدگی مفصل و بی حرکت هستش پزشک معالجم انگشت کنار شصت رو نقص عضو اعلام کردن انگشت شصت وضعیت بهتری داره که پزشکم گفتن به مرور زمان به حالت طبیعی بر میگرده در حال حاضر از بند اول حرکتی نداره خواهشم ازتون اینکه چند درصد برای انگشتانم ارش صادر میشود و چه مبلغی میشود؟ اگر امکان داره راهنمایی کنید ممنون میشم ..

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میزان دیه یا ارش بسته به نظریه پزشکی قانونی دارد و به نرخ روز در اجرای احکام کیفری محاسبه خواهد شد .