مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دوباره

سلام خسته نباشید. در پرونده ای درسال 94 یکی از ماموران نیروی انتظامی اشتباهی مرا تیر زد دادگاه نظام یک طرفه قضاوت کرد و مامور را تبرئه کرد و مرا مقصر که در حالی که مامور مقصر بود حکم صادر شد و پرونده بسته ایا بعد 8سال میتوان پرونده را به جریان انداخت و دوباره شاکی شد. ممنون

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه مدرک جدیدی دال بر تقصیر مامور وجود داشته باشد امکان اعاده دادرسی وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارک جدیدی دال بر تقصیر دارید می‌توانید اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصورت در دست داشتن دلیل و مدرک جدید قابل اقدام است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر مگر اثبات دلایل جدید و اعاده دادرسی