مشاوره حقوقی رایگان - اجرای رأی قطعی

با سلام و عرض تبریک سال نو خدمت شما وکلای محترم، بنده پرونده ای با عنوان تبدیل وضعیت قراردادی به رسمی، در دیوان عدالت اداری داشتم که هم رأی بدوی و هم رأی تجدید نظر به نفع بنده صادر شد. حال رأی قطعی صادره؛ استخدام بنده رو منوط به تایید گزینش کرده که بنده قبل از انجام شکایت به دیوان مراحل گزینش را طی و تایید شده بودم. حال سازمان دولتی از اجرای رأی، سر باز میزند و ارسال پرونده به سازمان امور استخدامی رو منوط به تایید بازرسی میداند میخواهم بدانم 1_ آیا این کار سازمان مربوطه تخلف هست یا خیر؟
2_ سازمان تا چه مدتی باید رأی را اجرا کند و در صورت ادامه تمرد از دستور قاضی من بایستی چکار کنم آیا واحد اجرای احکام خود نسبت به اجرای رأی نظارت دارد یا اینکه خودم باید پیگیر این مسئله باشم با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی دارد
رای باید اجرا گردد موضوع را از طریق لایحه به دیوان اعلام کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم رای قطعی باید اجراشود اگر مخالف شرع است اعاده دادرسی شرعی درخواست کنید که مانع اجرا نیست