مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر یا خسارت و عودت وجه

سلام در سال 1400یه دستگاه آپارتمان پیش فروش خریداری کردم و قرار بر این شد برج 7/1402منزل را تحویل دهند ولی بعد از گذشت یکسال هیچ کاری انجام نشده و فقط گود برداری صورت گرفته،در ضمن سازنده (فروشنده)با صاحب زمین مشارکت در خصوص ساخت زمین مشارکت نامه نوشته اند که تا زمان ساخت سقف اول و سقف سوم سازنده حق فروش واحدی را ندارد ولی فروش انجام شده ،لطفا در خصوص پس گرفتن پول و خسارت راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
جهت ارائه مشاوره می‌بایست متن قراردادها بررسی شوند.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام راه شکایت باز است اما از لحاظ اقتصادی به نفع شما نیست چرا که ارزش پول شما کاسته می شود شما باید روی دریافت ملک پافشاری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

طبق قانون ویش فروش بعد از پیشرفت حدود 75 درصد ان و انهم بصورت رسمی ممکن است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به ضمانت های اجرایی قرار داد مطابق با قانون پیش فروش ساختمان رجوع کنید