مشاوره حقوقی رایگان - کمبود اعتبار پاسپورت در سفر زمینی

با سلام و وقت بخیر بنده چند روز پیش میخواستم با اتوبوس از تهران به استانبول مسافرت کنم منتهی در مرز بازرگان هنگام کنترل پاسپورتم توسط پرسنل کشور مقصد بدلیل کم بودن مدت اعتبار پاسپورت اجازه ورود دریافت نکردم و نتونستم سفرم رو ادامه بدم. حالا سوال بنده اینه که الان میتوانم از شرکت مسافربری مربوطه هزینه بلیط را دریافت کنم؟ آیا قانونی دراین زمینه وجود دارد؟ (باتوجه به اینکه قیمت بلیط بالا بوده)

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان پیگیری خواهید داشت زیرا مسئول بررسی اسناد و مدارک مسئول تور است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام چون ایراد از طرف شما بوده به نظر نتيجه ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اتوبوس چه ربطی به هواپیما دارد