مشاوره حقوقی رایگان - مشکل تصاحب انباری

با سلام و خسته نباشید

من یه ملکی رو خریداری کردم که در زمان تحویل به من انباری و ملک و مالک قبلی تحویل داد و طبق سند هم مشکلی نبود در قولنامه هم وجود انباری قید شده است. به دلیل اینکه این ملک دست مستاجر داده شده مستاجر به علت قفل نکردن درب انباری و عدم اطلاع رسانی به بنده متوجه شدم که یک سال است که یکی از واحد ها این انباری را تصاحب کرده و به دلیل اینکه انباری وی در اختیارش نیست.

در ساختمان ما 6 واحد وجود دارد که بعد از گذشت 10 سال ساکنین تصمیم به گذاشتن آسانسور قانونی کرده اند و برای فضای آن 3 انباری تخریب و به جایش آسانسور نصب شده است و در نتیجه صاحب ملک تعداد 3 واحد را بدون انباری در قولنامه فروخته البته در سند تمامی واحد ها انباری قید شده است ولی مالک آپارتمان به افراد قید می کرده که همانطور که در قولنامه نیست شما انباری ندارید.

حال همسایه ما با علم به این موضوع انباری ما را تصاحب کرده و با توجه به اینکه در جلسه ساختمان و عدم ثبت انباری در قولنامه این فرد همگی مالکین حق را به من دادند این فرد مدعی است که با شکایت موضوع باید حل شود.

سوال 1: آیا این موضوع درست است که با توجه به اینکه در قولنامه یک سری واحد ها انباری قید شده است تنها مالکین انباری هستند و سند در اینجا موضوعیت ندارد؟

سوال2: اگر بنده قصد شکایت داشته باشم با توجه به عدله و استشهاد از دیگر مالکین و قولنامه و سند امکان دریافت خسارت و اجاره یکساله و نیم انباری به همراه هزینه دادرسی وکیل و از کارافتادگی های خودم را به صورت یکجا از این فرد دارم؟

سوال3: اینجور پرونده ها چقدر طول میکشد تا به نتیجه برسد؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
زمان را دادگاه مشخص میکند.
اگر انباری در سند شما آمده متعلق به شماست و می توانید دادخواست خلع ید و اجرت الامثل و ... بدهید.