مشاوره حقوقی رایگان - ملک وراث بنام مادر

با سلام و خسته نباشید

خواستم بپرسم من دختری هستم که با مادرم بتنهایی زندگی میکنم . پدرم فوت شده . ثمره تلاش پدرم یک واحد آپارتمان هست که بنام خودش بوده . الان این ملک قانونا برای وراث هست . در ضمن بگم که من دوتا خواهر و دوتا برادر هم دارم که همشون سر خونه زندگی خودشونن .مادرم تصمیم گرفته که ملک مورد نظر را بنام خودش کنه . آیا برای این کار اجازه از فرزندان هست یا خیر ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام بله منزل متعلق ب کل وراث هر کدام به اندازه سهم الارث میباشد مگر اینکه مادر دارای مهریه سکه و... باشد و آنرا بابت مهریه توقیف نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مادر شما قادر نیست ملک را به نام خودش بنماید مگر اینکه قراردادی مبنی بر انتقال قانونی به نام خودش داشته باشد موضوع مشمول قانون امور حسبی در بحث تقسیم ترکه است. می‌توانید بنا به گواهی انحصار وراثت درخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید