مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ماشین فروخته شده توسط فروشنده

با سلام. من یک ماشین از آشنا خریداری کردم و پول ماشین را طی چند قسط پرداخت کردم، ایشون چند ماه قبل ماشین را امانت گرفتند و به خاطر لجبازی دیگر تحویل نمی دهند و به علت آشنا بودن تا امروز اقدامی انجام نداده ام، حتی عنوان کردند که ماشین را به دیگری فروخته اند. حال با قولنامه که دارم (مبلغ معامله و نحوه پرداخت در آن ذکر نشده است) و چک هایی که پاس کردم امکان شکایت وجود دارد؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
بله می توانید دادخواست بدهید.